Zobacz temat
Dart Polska » KUJ-POM LIGA DARTA » LIGA KLASA C
Klasę C w grupie 1 2011/12 wygra
Przepompownia PRO Przepompownia PRO 67%[34 głosów]
London BumBoom London BumBoom 6%[3 głosów]
Merlin Merlin 4%[2 głosów]
Triple One Triple One 2%[1 głos]
Tawerna Oldboye Tawerna Oldboye 8%[4 głosów]
BostonPub BostonPub 0%[0 głosów]
BadCompany Piwiarnia BadCompany Piwiarnia 8%[4 głosów]
HardRock Song HardRock Song 2%[1 głos]
Olimp Olimp 4%[2 głosów]
Głosów ogółem : 51
 Drukuj temat
Przedsezonowe dywagacje Liga C grupa 1
BL@DY
Do ligi została chwila czas zacząć przewidywane zakończenia Smile
Piszcie dlaczego taki a nie inny głos, kogo uważacie za murowanego faworyta.
Ewentualnie jak widzicie tabelę na koniec sezonu zasadniczego Smile

tommycat85
Jak na klasę rozgrywkową C zagra w tym sezonie bardzo dużo mocnych i doświadczonych graczy. W drużynie Przepompowni PRO jak sama nazwa wskazuje zagrają praktycznie sami zawodnicy z "najwyższej półki" niemniej jednak gra single out bywa czasem trudniejsza niż by się wydawało... W rozgrywkach wezmą też udział inne mocne i ograne w lidze teamy, które z pewnością jak mawia Pudzian "tanio skóry nie sprzedadzą" Pfft Tak czy inaczej Pompa to murowany faworyt rozgrywek klasy C1.
as cool as a prized marrow

wild_horse
ja wiem jedno zaczynając od nowa w klasie C zabieram ze sobą swoje zasady które towarzyszą mi od dawien dawna, idea by grać uczciwie i traktować przeciwnika z należnym mu szacunkiem, jest to jeden z piękniejszych elementów jaki można znaleźć nie tylko w darcie. Większość obserwatorów w tym i ja jest zdania, że jedynie uczciwie rozegrany mecz jest wart oglądania, porażka w meczu w którym grałem uczciwie jest wielką szansą na nauczenie się czegoś cennego; porażka w meczu w którym oszukiwałem jest jedynie haniebną porażką. Wszystkim drużynom i zawodnikom klasy C, B i A życzę samych sukcesów i osiągnięcia postawionych celów. Do zobaczyska na tarczy i przy piwkuWinkGrin

BL@DY
Osobiście kibicuję ekipie z Piwiarni i Londonu, nie twierdze ze wygrają bo Pompa wydaje się być mocna, no ale jak nie Piwiarnia to kto?? Czarny i Bart uzupełniony kolegami pod wodzą Owoca Smile

A tak co by było po ludzkiemu:
1,2 Przepompownia PRO, BadCompany Piwiarnia

Reszta niech pozytywnie zaskoczy ambicją i talentem Smile

Za czarnego konia grupy stawiam zespół Merlina będący zlepkiem rutyny, szaleństwa i świeżości, może to być mieszanka piorunująca Smile

czesioczesanka
Po tym jak Kubuś wygrał pewnie z Mensurem 2:0 wątpliwości nie ma chyba nikt . Przepompownia PRO nie powinna mieć problemów ani w lidze ani w Pucharze Ligi. VAMOS POMPA! VAMOS!
Najlepszy nie jestem, ale lepszego ode mnie nie maWink

nocnyadi
1.PRZEPOMPOWNIA PRO
2.BAD COMPANY PIWIARNIA
3.OLIMP
4.MERLIN
???????

czarny
1.Pompa PRO
2.BC Piwiarnia
3-4 London, Merlin
5...