Zobacz temat
Dart Polska » KUJ-POM LIGA DARTA » LIGA KLASA B
 Drukuj temat
Zebbranie i sprawy bieżące ...
BL@DY
Na poczatek garść wypowiedzi po ostatniej kolejce

Ania napisał/a:Pytanie do Wodnika - kto to jest Ober ?????????????????? bo ja gościa nie znam......

Ming : ja też nie znam, nie zrzeszony dlaczego zagrał??

siwy wodnik napisał/a:
Co do obera to ma wykupioną licencje byl wpisany do skladu przed rozpoczęciem ligi zagral dopiero drugi mecz także dużo z was może go nie znać pewnie nie spodobalo się przegranej drużynie bez urazy trzeba bylo się czepiać w trakcie meczu a nie po bo co bo przegrali i teraz wielkie żale kto to??Ipewnie to zebranie.Tak na marginesie 21 mi nie pasuje także może mnie nie być ale poczytam na necie pozdrawiam

SiteAdm: Grześ tak jak bardzo cię lubię jako kolegę tak nie zgodzę się z ani jednym słowem napisanym, chyba tylko że może nie masz czasu 21, spoko, zawsze może ktoś w twoim imieniu być.
Po analizie meczów i sprawozdań , pan Ober nigdy w tym sezonie nie grał, nie był tez podany do składu na początku sezonu, był i owszem Darek Szymanek, czyżby zmienił nazwisko??
Spotkanie dotyczy spraw bieżących nie strikte Wodnika i w was nie jest wymierzone więc nie rozumiem insynuacji,
Tyle, proszę już nie śmiecić w tym temacie bo zaczyna się znowu to samo.

Jagodzia napisał/a:
Siwy jakbyś nie zauważył nikt z przegranej drużyny jeszcze się na ten temat nie wypowiedział i jak już piszesz, to przyzwoicie byłoby odpowiedzieć na zadane pytanie.

No to ja się wypowiem pierwsza (szkoda że to nie temat od tego i pewnie zaraz któryś z modów usunie nasze wypocinki, ale cóż, po to sąSmile)

Drużyna Wodnika wykazała się na tyle małym szacunkiem do drużyny przeciwnej, że po pierwsze nie zabrali ze sobą protokołu, który im daliśmy, po drugie nie raczyli nawet wpisać imion i nazwisk swoich zawodników, stąd nieporozumienie, a pod ksywką można wystawić sobie każdego. Nie zwróciliśmy na to uwagi w trakcie meczu, bo
a. sądziliśmy że jesteście na tyle uczciwi że nie wystawicie zawodnika niezrzeszonego,
b. imie i nazwisko "Obera" interesuje nas ze względów czysto technicznych (raczej nikt z nas nie ma zamiarów go napadać gdzieś w ciemnym zaułku, tylko dlatego że wasza drużyna z nami wygrała, dlatego też prosze nie unosić nosów tak wysoko w góre bo łatwo jest zahaczyć o sufit Pfft)

A tak na temat: meczyk był dla nas eksytujący i pełen emocji, gratki dla zwycięzców i z niecierpliwością oczekujemy rewanżu Smile

Pozdrawiam

P.S jeżeli uważasz że to zebranie jest zwoływane na życzenie drużyny Tiger Klif, to byłoby to dla nas wielkim zaszczytem Smile

A teraz mozna pisać dalej, wycięte z tematu sprawozdań B klasy z 3 rundy

a to poparcie moich słów, wycinki ze sprawozdań meczowych:

G1 - Lewicka Asia 5-4 /4
G2 - Budziński Łukasz 3-8 /4
G3 - Głowacki Grzegorz 5-5 /4
G4 - Wróbel Robert 5-4 /4

Wodnik:
G1 - Joanna Lewicka Bączkowska 7:2 /4
G2 - Łukasz Budziński 4:5 /4
G3 - Grzegorz Głowacki 5:5 /4
G4 - Robert Wróbel 1:8 /4

h1 Czaplicki Piotr 3:7 /4
h2 Mikołajczak Mirek 3:3 /2
h3 Wróbel Roberti 6:5 /4
h4 Głowacki Grzegorz 6:5 /4
hr1 Budziński Łukasz: 4:2 /2
hr2 Lewicka-Bączkowska Asia: x

H1 -Joanna Lewicka 4-7/ 4
H2 - Robert Wróbel 5-6/ 4
H3 - Mirosław Mikołajczak 6-4/ 4
H4 - Grzegorz Głowacki 5-5/ 4

Lewicka Asia 6:3 /4
Budziński Łukasz 8:1 /4
Wróbel Robert 7:5 /4
Mikołajczak Mirosław 3:3 /2
Głowacki Grzegorz 2:2 /2

R.Wróbel 8-3 /4
M.Mikołajczak 8-2 /4
J.Lewicka 3-4 /3
Ł.Budziński 1-4 /2
I.Brzyski 2-0 /1
G.Głowacki 4-0 /2

Irek Brzyski 5-2 /3
Robert Wrobel 6-1 /3
Lukasz Budziński 8-1 /4
Mirek Mkolajczak 6-3 /4
Robert Glowacki 2-1 /1
Grzegorz Glowacki 1-2 /1

H1 - Wróbel Robert 4-2 /3/
H2 - Budziński Łukasz 5-5 /4/
H3 - Mikołajczak Mirosław 8-1 /4/
H4 - Brzyski Ireneusz - 6-5 /4/
HR1 - Głowacki Grzegorz - 1-2 /1/

H1 Grzegorz Głowacki 8-3 /4/
H2 Irek Brzyski 4-4 /3/
H3 Mirek Mikołajczak 6-5 /4/
H4 Łukasz Budziński 4-7 /4/
HR-1 Robert Wróbel 0-2 /1/
HR-2 Asia Lewicka-Bączkowska

G-1 M.Mikołajczak 0-2 , 1-2 , 2-1 , 0-2 = 3-7 zły dzień Sad
G-2 R.Wróbel 0-2 , 1-2 , 2-0 = 3-4 brak końcówek,dobry mecz
G-3 Ł.Budziński 1-2 , 0-2 , 2-1 , 2-1 = 5-6 bravo Grin
G-4 G.Głowacki 0-2 , 0-2 , 2-0 , 2-1 = 4-5 dobry występ Smile
GR-2 J.Brzyski 1-2 = 1-2

G-1: Joanna Lewicka 8-1/ 4
G-2: Irek Brzyski 5-4/ 4
G-3: Robert Wróbel 7-4/ 4
G-4: Łukasz Budziński 7-5/ 4

H-1 Grzegorz Głowacki 3-6
H-2 Irek Brzyski 6-3
H-3 Robert Wróbel 3-6
H-4 Łukasz Budziński 7-3

G-1: Asia Lewicka-Bączkowska 2-0/ 1
G-2: Mirek Mikołajczak 7-3/ 4
G-3: Robert Wróbel 5-5/ 4
G-4: Łukasz Budziński 5-5/ 4
GR-1: Irek Brzyski 2-6/ 3
GR-2: Grzegorz Głowacki 0-0/ 0

G1 Joanna Lewicka 2:3 / 2
G2 Irek Brzyski 4:7 /4
G3 Robert Wróbel 4:4/4
G4 Łukasz Budziński 7:3/4
GR1 Grzegorz Głowacki 0:4/2

G-1: Głowacki Grzegorz 5-7/ 4
G-2: Bączkowska-Lewicka Asia 5-5/ 4
G-3: Wróbel Robert 2-8/ 4
G-4: Budziński Łukasz 6-4/ 4

G-1: Robert Wróbel 5-4/ 4
G-2: Joanna Lewicka 5-5/ 4
G-3: Ober 5-6/ 4
G-4: Łukasz Budziński 5-5/ 4
GR-1: Ireneusz Brzyski 0-0/ 0

Ja tego nazwiska nie widzę niestety z wyjątkiem ostatniego spotkania. Chyba ze to ksywka twojego brata Grześ to wtedy sorki wielkie odwołuję wszystko, proszę o wyjaśnienie. (Z DVA grał Robert Głowacki.)
Edytowane przez BL@DY dnia 06.12.2008 09:54:38

czarny
taak ale pewnie zaraz ktoś napisze, ze gral w meczu towarzyskim przed sezonem i po co sobie tyle roboty z kopiowaniem robiłeś?!
andr2ej 08rem5k1

BL@DY
Tak Andrzeju masz rację, grajmy bez reguł bo po co one, wprowadzają tylko zamieszanie, zlikwidujmy federację i róbmy miniturnieje. No i jeszcze jedno zlikwidujmy stronę i operatora bo przeszkadza w rozwoju prawdziwych talentów. A potem zlikwidujmy jeszcze ustrój demokratyczny i każdy inny na świecie, żyjmy w wigwamach i palmy zioło jak Tony Halik i bądźmy wolni, tacy czyści i nadzy a nie ograniczają nas zasady i regulaminy i jakieś osoby samozwańcze wytykające nam uchybienia.

czarny
regulamin powinien być, ale powinien być bardziej stanowczo egzekwowany. Zauwazylem, ze wiele osob bardzo lekko traktuje gre w lidze i w turniejach (dla przyjemnosci) wiec wychodzą chyba z zalozenie ze po co im jeszcze jakieś obostrzenia w postaci przepisow. No i potem mamy to co mamy: graczy z kosmosu, pozno i niedokładnie wpisywane wyniki, zawodników bez licencji, etc...
Edytowane przez czarny dnia 06.12.2008 12:04:42
andr2ej 08rem5k1

BL@DY
Zawodnik o pseudonimie OBER to - Robert Głowacki - sprawa wyjaśniona.

Uwaga do kapitanów, protokoły wypisujemy imionami i nazwiskami, pseudonimy z AK zostawmy na inny czas.

miro
witam.
ober to brat grzegorza, robert.
wpisywanie ksywek jest generalnie przyjęte i nie powinno być problemów gdy persona jest znana. nie było tak niestety w tym przypadku. oberek rzeczywiście zagrał dopiero drugi może trzeci meczyk.
a co do wypowiedzi grzesia to nie dziwię się jemu bo znam pana dość dobrze i znany jest głównie ze swojego spokoju i prawdomówności. dlatego oskarżenia głównie pod jego adresem zmusiły go do napisania kilku słów troszkę ostrzej niż zazwyczaj. błędem jest doszukiwanie się w postępowaniu grześka podstępów czy jakichkolwiek innych zachowań.
nie mylcie proszę pana grzegorza ze mną bo jesteśmy diametralnie różni.

Q-mac
Wiadomo ze ludzie ktorzy czesciej wypowiadaja sie na forum ich ksywy sa znane czasmi nawet bardziej niz nazwiska Smile Fajnie ze cala sytuacja sie wyjasnila a co do Grzecha to ze znamy ciebie nie znaczy ze znamy twojego brata wiedzialem ze gra ale nie wiedzialem jak wyglada i jaka ma ksywe Pfft Ania z Mingiem zadali tylko pytanie nie byl to atak na wasza druzyne (tak przynajmnie mi sie wydaje Smile ) W sumie nie spodobalo mi sie ze wygraliscie bo kibicowalem Klifowi ale wygraliscie uczciwie i gratki dla was Wink
P.S. Miro Piotr Błajda to Pelson nie Person Smile
"Ból jest ceną, którą płacimy za siłę"

Zielas
Dobrze ze sie wyjasnilo to wszystko szkoda ze bylo na Nas ( klif ) chociaz nic nie mowilismy Smile
Wodnikowi gratulujemy wygranej ponownie w pojedynku łukasza z łukaszem GrinGrin
ps do Q-maca chodzili mirowi pewnie o persone czyli osobe Wink
Si vis pacem para bellum

siwy wodnik
Ok to wszystko wyjaśnione ja nie mam do nikogo pretensji poprostu chcialem to sprostować.Dzieki Qmac pozdrawiam

Ania
ja też nie mam zadnyvh pretensjii, do nikogo, trzba było napisac od początku ze to twój brat, ktory faktycznie był i jest wpisany. I nie byłoby zero dyskusji. A jak ktos juz napisal nie jest on az tak znany, zeby po samej ksywie gościa rozpoznawać...... Na szczescie wszystko sie wyjaśniło i jest ok.
Pozdrowionka dla wszystkivh.
Ania

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się