No i tyle w temacie, twarda walka, chłopcy polują na siebie i tak jest raz jeden raz drugi upoluje zdobycz.
Natomiast Nicky powinien się nauczyć że jak już Safę przewróci to jak nie zabije to w powtórce nie dogoni.
Emil wyrasta na następce Tomka w GP.Tylko że Tomka bili (GREG BOYCE) a Emil kogucik startuje pierwszy hehe.Ale na razie za mało doświadczenia i za gorąca głowa żeby wskoczyć na podium w generalce...
Wczoraj w Zielonej Górze EMil przed meczem otrzymał rękawice bokserskie. Tutaj można obejrzeć dlaczego: http://www.sporto...-jury-fim/Edytowane przez samowar dnia 29.06.2009 07:18:56
Emil wygral GP Slowenii z kompletem 24 pkt. Ma ich teraz 120. Do Jasona traci 24. Szkoda, ze tak wtopil w Malilli (5pkt) bo jeszcze by Crumpowi kota popędził. Mialby debiut jak marzenie. Mistrzostwo swiata w pierwszym roku startow...
co to za porąbany pomysł z reklamą w GP " TORUŃ CITY OF SPORT" ?? Już CITY jest mocno naginane a co dopiero w sportowym kontekście??? Nie wspomnę że jak zwykle zerżnięte z bydgoskiego logo z GP "BYDGOSZCZ MIASTO SPORTU"...Żenada hehe.
Toruń przy podpisywaniu umowy na GP miał załatwić sponsora na plastron. Tak się stało że miasto samo zdecydowało się na reklamę na plastronie. Promocja ładnego miasta jak najbardziej wskazana.
super zawody! Tomek pokazał że w tym roku, jeśli nic dziwnego sie nie wydarzy, bedzie mistrzem świata! polskie podium i świetna atmosfera na stadionie. ale co wczoraj zrobiła POLONIA!!!??? dwaj liderzy robią łącznie 9 pkt z Wrocławiem?? Brawa dla Kostka który pokazał się z dobrej strony.
To w takim razie Czarny mam nadzieję że za dwa tygodnie w sobotę opijamy mistrzostwo i brąz Polaków A Bydgoszcz będzie tylko formalnością.
Edytowane przez samowar dnia 12.09.2010 21:22:28
Jeszcze tego LATA TOMEK GOLLOB będzie mistzem Świata
nie ma innej opcji ja za stadionu bydgoskiej poloni bede zbieray na czworakach
czarny licze na ciebie ze mnie przygraniesz do siebie