Magdalena Rybicka, Bartosz Służewski Międzyosiedlowy Klub Sportowy Instytutu Badan i Aklimatyzacji Górskiej Knieci Błotnej Imienia Leopolda Staffa w Bydgoszczy Oddzial Fordon Sekcja Dartowa "D" Para Numer 1
Kulturalni
SiteAdmin: Dyskusja usunięta, dalsza bezzasadna, proszę o ustalenie i wpisanie nazwy nie przekraczającej 12 znaków.
Jeśli naprawdę nie ma innej opcji to z wielką przykrością zmieniamy nazwę. Nasza nowa nazwa 124376589821
SiteAdmin: kolego albo sobie robisz jaja, albo jesteś mało rozgarnięty bo innego wytłumaczenia nie ma, napiszę może inaczej, albo podasz nazwę, wymawialną, składająda się z 12 znaków polskich czytaj liter, albo nie dopuszcze waszej pary do zawodów. Mam nadzieje że zrozumiałeś. Wyprzedzę też twoją odpowiedź, nie zalatuj mi tu czasem dyskredytowaniem czy innymi tego typu zwrotami, bądź poprostu normalny i wymyśl ludzką nazwe, lub jak wolisz nie graj.
Szczerze przyznam że ta druga nazwa to już faktycznie żart, poprostu szkoda mi tylko nazwy nad którą spędziliśmy chwile czasu, aby sprawić radość nie tylko sobie ale również innym graczom. Ale żeby nie było wątpliwości co do naszych zamiarów to nazwa drużyny nosić będzie nazwę Sympatyczni A jeśli kogoś uraziłem to przepraszam nie taki miałem cel. Pozdrawiam
Edytowane przez batoras1 dnia 19.10.2009 22:55:21
Jak zawsze - osoby niezrzeszone mogą grac w turnieju pań, tworzyć pary ze sobą, bądź tworzyć pary z graczem danego klubu o ile takie osoby sie z tym klubem identyfikują i są mieszkańcami regionu!!
pary które zostały zgłoszone wcześniej z Pompy zostały zmienione i aktualnie będzie to team nr 1 Seba Gawarkiewicz Tomasz Leszczuk team nr2 Kuba Więckowski Bartek Wieczorek team nr3 Marek Kaliński Woyti Pasinski nazwy teamów mogą ulec zmianie ze sportowym pozdrowieniem team ŁUNA NA NIEBIE